به گزارش دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری یزد؛ بخشدار بفروییه در جریان بازدید مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری یزد، مشارکت روستاییان «درین» را در شرکت تعاونی های روستایی و طرح های توسعه روستایی 95 درصد عنوان کرد.
«محمد اسماعیلی»، با بیان اینکه روستای درین از توابع بفروییه با 270 نفر جمعیت، در 50 کیلومتری میبد قرار گرفته، گفت: از طریق سیاست های طرح توسعه روستایی از سال 85 تا 90، با 80 درصد افزایش جمعیت و بازگشت به روستا روبرو بوده ایم.
وی نمونه ای از تلاش شرکت تعاونی دهیاری ها در این راستا را، ایجاد چند واحد مرغداری با ظرفیت تولید 60 هزار قطعه مرغ در هر دوره دانست.
در بازدید مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری یزد از اشتغال روستایی بخش مرکزی اشکذر و کشت گلخانه ای این منطقه، بخشدار مرکزی اشکذر نیز با معرفی شرکت تعاونی گلخانه داران اشکذر، گفت: این شرکت تعاونی با 138 عضو و با مشارکت 70 درصدی کشاورزان منطقه فعالیت دارد. «سیدمحمد اشرف»، افزود: مساحت کشت گلخانه ای در این منطقه 200 هکتار است که با استفاده از تسهیلات ویژه روستایی به بهره برداری رسیده است.
بازدید از کارگاه شن و ماسه، چند مجتمع مرغداری، کارگاه زیلوبافی و زنبورداری در شهرستان میبد بخش بفروییه و آهک صنعتی اردکان از دیگر برنامه های مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری یزد و کارشناسان این دفتر بود که با همراهی خبرنگاران صداوسیما و تهیه گزارش از این فعالیت ها، انجام شد.
گفتنی است طرح توسعه روستایی با هدف به حداکثر رساندن مشارکت آحاد جامعه در فعالیت های اقتصادی، تسهیل و تشویق همکاری های جمعی، ارتقای درآمد روستاییان و بهره مندی از نقش طبقات کم درآمد و متوسط در شکوفایی اقتصادی، استفاده از ظرفیت اجرای قانون هدفمندی یارانه ها در جهت افزایش تولید، اشتغال و بهره وری، ارتقای شاخص های اجتماعی و امنیت غذایی و عملیاتی نمودن حمایت های مقرر جهت راه اندازی فعالیت های اقتصادی، تولیدی، خدماتی و بازرگانی در روستاها و مناطق کمتر توسعه یافته هم اکنون در حال اجراست.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
شنبه 08,فوریه,2025